دماسنج بهداشت مواد غذایی PCE-FOT 10
مقدار PC اندازه گیری سطح تنش اکسیداتیو حرارتی روغن سرخ کردنی است . روی خود دستگاه ، یک چراغ راهنما نصب شده است به طوری که کیفیت روغن مستقیماً به صورت رنگی نشان داده می شود. این تستر روغن فقط توسط بازرسان مواد غذایی استفاده نمی شود ، طبق توصیه های DGF (انجمن علوم چربی آلمان) 24وجود درصد اجزای قطبی (ترکیبات قطبی) در روغن به عنوان محدودیتی برای سلامت یک چربی سرخ شده در نظر گرفته می شود. وقتی از چربی قدیمی استفاده می شود ، به طور کلی معایب زیادی دارد. که شامل تاثیر بر طعم و کیفیت پایین روغن میشود. مقررات ملی در مورد حداکثر محدودیت های PC باید رعایت شود. از آنجا که رفتار همه روغنها دقیقاً یکسان نیست ، می توان کالیبراسیونهای مختلفی را در دستگاه اندازه گیری کیفیت روغن ذخیره و فراخوانی کرد.
مشخصات فنی دستگاه دماسنج بهداشت مواد غذایی PCE-FOT 10 :
- محدوده اندازه گیری دما : 30+... +200 °C
- دقت دما : ±1.5 °C
- وضوح دما : 0.5 °C
- محدوده اندازه گیری کامپیوتر: 0.5 ... 40 % polar fractions
- دقت کامپیوتر: ±3 % (at +30 ... +90 °C)*
- وضوح رایانه : 0.1 %
- منبع تغذیه : 2x 1.5 V AAA battery
- عمر باتری : approx. 500 measurements / 25 h continuous operation
- حسگر دما : PTC sensor
- ابعاد:55x 350 x 25 mm without prob
- وزن : 185 g