دما رطوبت سنج محیطی

 

 

 

دما و رطوبت سنج محیطی

دما و رطوبت سنج محیطی باتوجه به نوع سنسور، نوع اندازه گیری و محل کاربرد انواع مختلفی را شامل می شود.

 

 

 

 

دماسنج محیطی

 

دما و رطوبت سنج محیطی:

دماسنج های محیطی معمولا تا 80 درجه سانتی گراد را اندازه گیری می کنند. میزان رطوبت نیز معمولا از صفر تا 100 قابل تشخیص است. دماسنج های محیطی دائم کار بوده و دما و رطوبت را به صورت لحظه ای روی صفحه نمایش LCD نمایش می دهند. این دماسنج و رطوبت سنج ها جزو تجهیزات ارزان قیمت نسبت به سایر مدل ها شناخته می شوند.

 

هیدروترمومتر

هیدرو ترمومتر:

هیدروترمو متر نام دیگر رطوبت سنج های محیطی است. این رطوبت سنج های نسبتا ارزان بوده و قابلیت اندازه گیری رطوبت از 10 تا 100 درصد را دارند. البته بازه اندازه گیری ممکن است در انواع هیدرومتر ها متفاوت باشد.

نقطه شبنم:

نقطه شبنم در واقع نقطه ای است که رطوبت به قطرات آب تبدیل می شود. بعضی از رطوبت سنج ها قادر به اندازه گیری نقطه شبنم نیز هستند.

 


انواع دما و رطوبت سنج محیطی بر حسب سنسور 

دماسنج ها و رطوبت سنج ها با توجه به کاربردی که دارند، طراحی های متفاوتی را شامل می شوند. این طراحی هم در ظاهر و هم در سنسور های به کار رفته تفاوت ایجاد می کند. رطوبت سنج ها را برحسب سنسور میتوانیم به دو دسته سنسور خازنی و سنسور مقاومتی تقسیم کنیم. سنسور های خازنی از دقت و سرعت اندازه گیری بالایی برخوردار هستند لذا قیمت بالاتری نسبت به سنسور های مقاومتی دارند. در رطوبت سنج هایی که دقت و سرعت بالا اهمیت بالایی دارد از سنسور خازنی استفاده می شود.

 

کاربرد دما رطوبت سنج محیطی

کاربرد دما رطوبت سنج محیطی

دما رطوبت سنج محیطی کاربرد های مختلفی دارد که باید در هنگام خرید دما رطوبت سنج به کاربرد آن توجه کرد. 

دما و رطوبت سنج محیطی گلخانه:

استفاده از دما و رطوبت سنج محیطی در گلخانه ها برای نظارت بر شرایط هوای گلخانه ضروری است. معمولا در این دما و رطوبت سنج ها از سنسور های مقاومتی استفاده می شود تا قیمت مناسب تری برای کاربر داشته باشد.

دما رطوبت سنج منازل:

کاربرد این دستگاه ها برای اندازه گیری میزان دما رطوبت خانه  و نمایش حداقل و حداکثر  تغییرات دما در منازل است که در بهینه سازی مصرف انرژی و بررسی سیستم گرمایش و سرمایش بکار می رود. 

دما سنج چوبی:

ساده ترین نوع دماسنج محیطی، دماسنج های چوبی است که اساس کار آن ها انبساط و انقباض جیوه درون لوله ی شیشه ای می باشد. این نوع دماسنج ها جزو قدیمی ترین و پر کاربردترین دماسنج هاست که از زمان های دور مورد استفاده قرار می گرفته است. دقت اندازه گیری آن نسبت به دماسنج های دیگر پایین تر بوده و بیشتر در منازل و محیط هایی به کار می رود که میزان حدودی دما مورد نظر است.

دماسنج و رطوبت سنج دستگاه جوجه کشی:

دستگاه جوجه کشی وایستگی زیادی به میزان دما و رطوبت دارد. اگر این پارامتر ها درست کنترل نشوند تلفات و خسارات زیادی بار می آید. لذا دقت و سرعت اندازه گیری در این دما و رطوبت سنج ها از نکات مهمی است که باید حتما مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور اغلب از دما و رطوبت سنج با سنسور خازنی استفاده می شود.

انواع دماسنج و رطوبت سنج دستگاه جوجه کشی:

به طور کلی برای دستگاه های جوجه کشی دو مدل رطوبت سنح یا دماسنج وجود دارد:

دستگاه جوجه کشی دارای قسمتی به نام رطوبت ساز می باشد.  عدم کنترل رطوبت ساز باعث ایجاد تلفات می شود. برای کنترل آن از یک رطوبت سنج اتوماتیک استفاده می شود که دارای خروجی کنتاکت می باشد. این رطوبت سنج باید دارای دقت و سرعت اندازه گیری بالایی باشد.

مدل دیگر رطوبت سنج پرتابل است. باتوجه به اهمیت بالای کنترل رطوبت،این دستگاه برای اندازه گیری رطوبت، به صورت موقت و کوتاه مدت در دستگاه جوجه کشی قرار می گیرد تا میزان خطای احتمالی رطوبت سنج دیجیتالی را بررسی نماید. همچنین از دماسنج محیطی پرتابل برای اندازه گیری دمای دستگاه و میزان خطای هیتر جوجه کشی استفاده می شود.

 

 

 

 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین
مرتب سازی براساس
ثبت سفارش
تعداد
عنوان