تستر کیفیت روغن دیجیتال تستو یک ابزار اندازه گیری کیفیت روغن خوراکی و محصول کمپانی شرکت تستو کشور آلمان با قابلیت سنجش مقدار درصد TPM روغن (که پارامتر بسیار مناسبی جهت ارزیابی میزان اکسید شدن روغن بر اثر حرارت است) در روغن های گیاهی و حیوانی (که مناسب برای سرخ کردن می باشند) توسط سنسور خازنی و همچنین اندازه گیری دمای عمق روغن با سنسور دمایی PTC با رنج اندازه گیری بین 40 تا 200 درجه سانتیگراد است.به وسیله این تستر روغن می توان در مصرف روغن را در رستوران ها، آشپزخانه ها و مراکز دیگر تهیه غذا به نحو محسوسی صرفه جویی کرد.